Fra ide til realitet 

Kasper eksperimenterede med Arne Jacobsen 7'er stol. Kasper er fan af MARVEL og DC universet og fik derved ideen til at dekorere møbler med antikke originale comicbook tegneserier, hentet hjem fra
USA.
 
 Det første bord jeg byggede var til en daværende kæreste. Som ønskede sig et nyt spisebord, og så jeg sprang ud i det. Det kunne ikke gå værre end helt galt jo. 
Jeg måtte i gang i beskedne kælder på 10 kvm2.
Her blev det første bord lavet. Først helt neutralt og derefter blev bordet sort oliet. Der gik ikke længe før jeg igen skulle vise sine kreative evner. Et sildebensbord skulle laves, ønsket var at lave et bord, som skulle være anderledes, gerne noget, som ikke var set før. Det skulle være mini sildeben. Derfra startede eventyret.

Jeg fik et værksted i Næstved, men pladsen blev hurtigt for lille. Jeg fik et samarbejde med en butik som skulle sælge vores borde og bordene var meget populære. Jeg fik et større værksted lidt uden for Næstved. Her var vi et halvt år. Jeg opsagde min samarbejde med da daværende partner. Vi ville være selvstændige med eget firma.

Jeg fik tilbudt et større værksted med mulighed for showroom af en nær bekendt. Der har jeg i dag min base og producerer mine møbler og skæve ideer. 

Jeg startede på et nyt designprojekt. Ideen med DC og MARVEL på Arne Jacobsen 7'er stol, skulle integreres i bordet. Epoxy er et materiale som er stærkt og kan kombineres med bordets design. Processen med at få det ønskede resultat var lang, men med tålmodighed og tid lykkes det.

Drømmen er at kombinere og intergere kunst med møbler...