Rundt sofabord Ø90 cm

Vores spiseborde er lavet af massive egetræs sildeben. Et bord kan fås i flere forskellige farver, så det passer ind til dig/jeres hjem.

Bordet er lavet af en hård trætype, hvilket betyder, at det kan tåle en del slid uden det får synlig slitage. Bordene er behandlet med olie, hvilket også gør det til dels vandafvisende. Bordene egner sig i alle hjem også børnefamilier.

Vedligeholdelse: En eller to gange om året kan man give bordet en ny omgang olie, hvis man vælger et produkt der er olieret - kontakt os for nærmere information.Bordet kan tørres af med en våd klud.

Farver kan ses i billedeeksemplerne, ellers anbefaler vi et kig ind i vores butik og se vores farveprøver. Tag et kig på vores instagramprofil.

Billederne på Instagram og websiden er fra kunder og kan give inspiration til valg af farve. Vær opmærksom på, at billederne ikke nødvendigvis er den faktiske størrelse på det bord som du/I er i færd med at bestille. Vi anbefaler at der måles op derhjemme, så du/I kan få det møbel der passer perfekt/præcis til dit/jeres ønsker.

Vælg en variant:

2.990,00 kr.